Introducing ^^

Disini tempat ku ingin berbagi fanfic fanfic yang aku buat sebagai seorang kpopers..

yah walaupun masih dikit banget, tapi semoga aja bisa terus bertambah asal yang baca dan komen banyak ya.. dan yang jelas kao lagi nggak sibuk..

disini, kalian bisa panggil aku ahrin.. kalo mau kenalan emang ada gitu follow aja twitter ku, @missA_cid ato facebook ku dark_scre4m@yahoo.co.id

oke.. enjoy it..

komen dibutuhkan ya..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s